A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Vuosikokouskutsu, samalla jäsenkirje, 2010

A. J. SJÖGRENIN SEURA R.Y.
www.ajsjogren.blogspot.com
www.ajsjogren.weebly.com

Kevättalven tervehdys, arvoisa jäsenet!

VUOSIKOKOUSKUTSU
A.J.Sjögrenin seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 21. huhtikuuta 2010 Iitin lukion historianluokassa klo 18 alkaen. Esillä ovat vuoden 2009 toimintakertomus ja tilit sekä alkaneen vuoden 2010 toimintasuunnitelma, talousarvio ja henkilövalinnat.
Ennen varsinaisia kokousasioita nautitaan kakkukahvit ja kuullaan sukututkimuskurssien pitäjänä tunnetun Toini Leinon yleisölle avoin vuosikokousesitelmä aiheesta "Seurakunnan aineistot Sjögrenin elämän valottajina".
TERVETULOA!
Iitin Kausalassa 18.3.2010, Hallitus

Jäsenmaksun maksaminen
Koska Seuran hallitus on kokouksessaan 18.3.2010 päättänyt esittää vuosikokoukselle jäsenmaksun säilyttämistä entisen suuruisena (10 euroa), tämän kirjeen mukana seuraa tilillepanolomake. Seuran tilinumero Nordeassa on 213118-14249. Viitenumero 5555 .
(Valitettavasti emme ehtineet saada esitäytettyjä lomakkeita. Maksu mielellään viim. 30.4.2010.)

Tiedottamiskuulumisia
· Seuran sihteeri-rahastonhoitajan Anja Tikkasen kesällä löytämä ratkaisu nettinäkyvyyteemme ja sähköiseen yhteydenpitoon on taas muistin virkistämiseksi esillä tämän kirjeen yläkulmassa. "Tietokonejäsenemme" lienevät jo sen käyttäjiä. Anja myös huolehtii www.ajsjogren.blogspot.com -sivustoille viimeisimmätkin uutisemme. Varsinaiset Sjögreniin liittyvät kotisivuasiat löytyvät www.ajsjogreen.weebly.com -haulla.
· Blogisivulla ovat jo luettavissa toimintasuunnitelma 2010 (päiväyksellä 22.3.2010) ja toimintakertomus 2009 (päiväyksellä 11.3.2010).
· Jäsenkuntamme sähköpostiosoitteita ei ole vielä kovin paljon lähetetty osoitteeseen: anja.tikkanen@iitti.fi
· Iitinseudun Seurapalstaa käytimme viime kaudella ahkerasti varsinkin retkistä tiedottamiseen.

Kesäkaudelle kaavailtua
Huhtikuu on vuosikokouskuukausi. Toukokuussa Iitin kirkolla muistetaan AJS:n syntymäpäivää 8.5. kukkaistutuksin ja siivoustalkoin.
Kesäkahvilaviikonloppu yllätyspusseineen pe-su 6. - 8. elokuuta tarjoaa puuhaa talkoolaisille jo etukäteen.
LOPPUKESÄN RETKIKOHTEESTA aloitettiin keskustelu jo hallituksen kokouksessa ja jatketaan sitä vuosikokouksessa. Esim. Vihdin Kotkanniemen kartano puistoineen liittyy AJS:n kotiopettajavuoteen 1814.
TERVETULOA KESKUSTELEMAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti