A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vuoden 2013 vuosikokous on pidettyVuosikokous pidettiin Iitin lukiolla 15.4.2013. Osallistujia oli 23 henkilöä. Puheenjohtajana toimi Olli Pasila. Päätöksiä tehtiin sopuisasti. Seuran toimintakertomus vuodelta 2012  esitteltiin ja hyväksyttiin. Tilinpäätöksen vuodelta 2012 esitteli hallituksen pj. Jaakko Helminen.  Tilinpäätös vahvistettiin ja päätettiin myöntää tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille vuoden 2012 tileistä ja hallinnosta. 
Jäsenmaksut ovat olleet tähän asti: henkilöjäsen 10 €, yhteisöjäsen 35 € ja ainaisjäsen 70 €. Päätettiin pitää jäsenmaksut entisinä.
Sihteeri luki toimintasuunnitelman vuodelle 2013 ja se hyväksyttiin. (Seuran toimintasuunnitelma ja -kertomus löytyvät tästä blogista päiväyksellä 11.3.2013.) Talousarvion esitteli puheenjohtaja Jaakko Helminen: talousarvio hyväksyttiin.

Hallituksen erovuoroinen jäsen vuonna 2013 on Tuula Heino, joka ei halua jatkaa. Hallituksen jäsenyys on kolme vuotta ja erovuorossa on kolme kerrallaan. Tällä kertaa vain Tuula Heinon tilalle valittiin uudeksi hallituksen jäseneksi Liisa Alatalo.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Virpi Närkki ja Timo Mikkola sekä varalle Juhani Närkki ja Risto Hannikainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti