A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

torstai 27. syyskuuta 2012

Hallituksen kuulumisia syyskuussa 2012Hallitus kokoontui 26.9.2012. Todettiin menneistä tapahtumista, että retki Malmgårdiin ja Loviisaan onnistui hyvin. Kesäkahvilassa työskentely tuotti myös yhdistykselle oikein sievoisen summan. Kiitos kaikille hyvän yhteistyön tekijöille!

Muuten hallitus keskusteli ja päätti tehtävistä, joita on Kaari Utrion kirjailijavierailuun liittyen. Vierailu tapahtuu la 13.10.2012 Kausalassa, Iitin lukion tiloissa. Lähemmin tästä tapahtumasta omassa blogiviestissään tässä yllä. Iitin kirjasto osallistuu tapahtuman järjestelyihin. Kiitos siitä!

Jos kaikki aikataulut tulevat pitämään paikkansa, on seurallamme ilo esitellä Kaari Utriolle Iitin Kirkonkylää – näkökulmana on tietenkin Sjögrenin toiminta. Iitin kirkko, sen saarnastuoli, ulkopuolen miljöö sekä kuva vanhasta pappilarakennuksesta – siinäpä pieniä aineksia keskustelun siemeniksi. Nykyaikaa edustavat sitten muistokivi Sjögrenin puistikossa ja Kylätalo aivan siinä lähettyvillä.

Hallitus keskusteli myös tulevasta vuodesta. Vuosikokous saataneen maanantaiksi 15.4.2013. Kulttuuriretki Pietariin on kehitteillä: aika saattaa sattua huhtikuun viikoille 16 tai 17.

Uusille jäsenille lähetetään postikortti, jossa on tilinumero ja jäsenmaksun suuruus 10 € vuoden 2013 alusta lukien. Kaksi on ilmoittautunut, ja heidät on ilolla hyväksytty. Jäseneksi voi ilmoittautua sihteerille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti