A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

maanantai 25. elokuuta 2014

Teatteriretkelle 4.10.2014

Seuramme järjestää teatteriretken Helsinkiin la 4.10.2014 iltapäivänäytökseen klo 14. Menemme katsomaan nykynäytelmää  Europaeus . Lippuja Kansallistatterin Willensaunaan on varattu 30 kpl. Ilmoittautuminen päättyy ehdottomasti 2.9.  Lipun hinta on alustavasti 29 euroa (riippuu lähtijämäärästä), lisäksi tulevat bussi- ja ruokailukulut, joista ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautua voi Liisalle  tekstiviestillä puh. 040 521 0261  tai sähköpostilla liisa.mk.alatalo@  outlook.com  (poista tyhjät välilyönnit) .

D.E.D. Europaeus oli aikanaan ristiriitainen, idealistinen henkilö, joka kaiken muun toimeliaisuutensa ohessa keräsi kansanrunoja.
 – Hän oli Suomen Don Quijote, joka kiersi maailmaa ja taisteli tuulimyllyjä vastaan, Europaeuksen nahkoihin asettunut näyttelijä Timo Tuominen sanoo.
– Vastoinkäymisistä huolimatta hän aina nousi, koska uskoi asiaansa loppuun asti.
Hänen vaiherikas, draaginen elämänsä sattuu osittain samoille vuosikymmenille kuin A.J. Sjögrenin: hän oli Sjögreniä nuorempi. 

Juha Hurmeen näytelmä on saanut hyviä arvosteluja; se esittelee Europaeuksen historian samalla hauskasti ja vakavasti, tunteita liikuttavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti