A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Seuran hallitus kuuluttaa talkoolaisia

Hyvä A.J. Sjögrenin Seuran ystävä, haluaisitko tulla auttamaan A.J. Sjögrenin Seuran kesäkahvilavuorolle Iitin Kylätalolle? Apuasi kaivataan kipeästi ajalle 25. - 27. heinäkuuta 2014. Vuoromme aikana kesäkahvila on auki pe ja su klo 10 - 20 ja la klo 10 - 17. Talkoovuoroja on perjantaina ja sunnuntaina aina kaksi: aamupäivä- ja iltapäivävuoro. Vuoro vaihtuu klo 15. Ennen kahvilan avaamista on etukäteisjärjestelyä ja taas sulkemisen jälkeen loppusiivousta, yms. Lyhytaikainenkin apu helpottaisi. Talkoolaisia tarvitaan yhteen vuoroon neljä henkilöä: keittiöpuolella kaksi, kassalla yksi ja yksi yllätyspusseja myymässä. Vasta tällä "miehityksellä" pystymme palvelemaan asiakkaita laadukkaasti. Hauskaan touhuun on helppo sujahtaa mukaan!
Myös suolaiset ja makeat leivonnaiset kesäkahvilavuorollemme ovat todella tervetulleita, jotta meillä olisi, mitä myydä. Suolaiset silli-muna -voileivät teemme päivittäin paikan päällä seuran hankkimista aineksista. 
Ilmoittautumisia talkoolaiseksi A.J. Sjögrenin seuran kesäkahvilavuorolle sekä ilmoituksia kesäkahvilavuorollemme lahjoitettavista leivonnaisista voi tehdä minulle, Ritva Mäkelä-Kurtolle, joko sähköpostiosoitteeseen: jorma.kurtto @ pp.inet.fi   tai puhelimitse: 040 093 1771.
Lisäksi kesäkahvilavuorollamme seuran hyväksi myytäviin yllätyspusseihin tarvittaisiin pikkutavaroita. Jos Sinulla on esimerkiksi siistejä ja käyttökelpoisia esineitä, joita et enää tarvitse, voisit laittaa ne kiertoon yllätyspusseissa. Näitä lahjoitustavaroita voi viedä Iitin kirjastoon jo heti tästä päivästä lähtien, tai tuoda pussitustalkoisiin Marja Pulliselle 16. heinäkuuta klo 15.
Kesäkahvilan tuotto on vuosittain muodostanut merkittävän osan seuran tuloista, joista taas seuramme toiminta on riippuvaista. Talkootyötä, leivonnaisia ja yllätyspussiesineitä ottaisimme suurella kiitollisuudella vastaan. 
A.J. Sjögrenin Seuran puolesta Ritva Mäkelä-Kurtto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti