A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

torstai 9. helmikuuta 2012

Hallitus kokoontui

Seuran hallitus kokoontui 8.2. tutkimaan lähiajan tarpeellisia tehtäviä, joista tuleva työnjako tuntuu olevan tärkein. Puheenjohtajamme Matti ilmoitti haluavansa jäädä pois tästä tehtävästä. Myös sihteerimme Anja on muuttamassa kotimaisemansa Savon kukkeille kunnaille noin kesäkuun lopussa. Tarvitsemme siis uusia jäseniä hallitukseen: tarvitsemme puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan, bloginpitäjän ja Sjögrenin kotisivujen ylläpitäjän. Lisäksi tarvitsemme, niin kuin aina tähänkin asti, talkoolaisia sinne kesäkahvilavuorolle ja muihin tapahtumiin.
Keskustelussa huomasimme, että kotiseutuhenkisiä ja meidän tapahtumistamme kiinnostuneita henkilöitä kyllä löytyy Iitistä oikein kivasti. Ihan omista jäsenistä! Nyt vaan kova "rekry" päälle - niin kuin nykymaailmassa sanotaan - ja homma kyllä onnistuu!
Rahastonhoitoon lupautuikin jo Mirja, joka on talkoilla tehnyt tilinpäätöksemme moniaan vuoden ajan. Rahastonhoitajalle voidaan siirtää avustusten hakemisasiat ja niiden tilitykset.Asiantuntijoina jatkavat Marja P ja Päivi R-P.
Seuran vuosikokous tulee olemaan torstaina 19.4.2012 Iitin lukiolla.  Seuraava hallituksen kokous taas on noin 28.3. klo 16  (viime vuoden talousasiat,yms. esillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti