A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

A. J. SJÖGRENIN SEURAN TIEDOTUSBLOGI

lauantai 17. elokuuta 2013

Hallitus kokoontui 15.8.2013

Seuramme hallitus oli ahkerana kuukauden puolivälissä: muutaman lisähenkilön kera pussitettiin yllätyspusseja sekä pidettiin kokous. Kokouksen antina oli erityisesti tulevan kahvilavuoron järjestelyt: kahvilavuoro on Iitin Kirkonkylällä 30.8. - 1.9. Vuoroihin tarvitaan neljä henkilöä kuhunkin - aamuun ja iltaan joka päivä. Siispä ilmoittautumaan Marjalle tai Mailikselle. 

Syksyn toiminnasta esillä oli avoin yleisöesitelmä 11.11.2013. Silloin klo 18.30 Iitin lukiossa järjestämme illan, jossa aiheena on "Kirjeenvaihto M.A. Castrenin ja Anders Johan Sjögrenin välillä". Esitelmän pitää M.A. Castrenin Seuran puheenjohtaja Marja Lappalainen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Hallitus myönsi  avustuksen 400 euroa iittiläiselle pianotaiteen opiskelijalle, Hanna-Mari Kousalle. Seuralla on ollut ilo saada Hanna-Mari esiintymään useissa seuran aikaisemmissa yleisötilaisuuksissa. Toivotetaan Hanna-Marille onnea opiskeluihin Saksassa.


Järjestetään polkupyöräretki viehättävään Sitikkalaan A.J. Sjögrenin muistomerkille la 24.8. Muistomerkiltä kuljetaan aikoinaan A.J.Sjögrenin käyttämää koulu- ja kirkkotietä ja matkalla poiketaan vieraanvaraisten oppaiden Maija-Liisa ja Pertti Petsalon mökkirannassa kahvilla - halutessa myös saunomassa ja uimassa. 
Lisäksi hallitus keskusteli ensi vuoden toiminnan ideoista pitäen mielessä, että silloin tulee kuluneeksi 220 vuotta A.J. Sjögrenin syntymästä.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Iitin kirjastossa  ke 25.9. klo 15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti